Sarch

sarch_twitter_naslovna

Pevka, manekenka, fotomodel, ter zmagovalka resničnostnega šova Paradise Hotel.

Sarch je kot najstnica kar nekaj let trenirala Hip hop ter tehniko petja speech level singing, pridno nastopala v šoli za nastopanje in izgubila tremo pred javnimi nastopi. Nastopanje je vzljubila in vedno znova presenetila z novimi pevskimi točkami, v družbi profesionalnih plesalk. Kasneje se je Sarch seznanila z delom (petjem) v studiju ter leta 2010 posnela svojo prvo pesem “2gether” v sodelovanju z producentom Borutom Šemerlom.

sarch_paradise_hotel_bioV obdobju najstništva jo je želja po spoznanju novih, različnih področjih vodila na vse strani in tako je:

- končala srednjo frizersko šolo, tečaje kozmetike, make-upa in podaljševanja nohtov
- delala v frizerskih salonih in kot vizažist na raznih modnih revijah,slikanjih…

Ker za kozmetičarke velja da s frizuro in ličenjem poudarijo in izpostavijo lepoto in značajske poteze obraza,telesa… se je v kožo modela velikokrat postavila tudi sama.

Leta 2011 pa se je med velikim številom prijavljenih deklet, uvrstila v finale Miss Earth Slovenije,  v katerem pa kandidatke niso pokazale le znanja hoje, temveč tudi znanje v talk showu in talent showu,v katerem je Sarch predstavila svoj pevski talent.

Spomladi 2012 so jo v službi povabili na udeležbo avdicije novega resničnostnega šova Paradise Hotel, katerii se je predvajal že v Ameriki in kar nekaj evropskih državah po svetu. O šovu Sarch ni vedela veliko,a avdicije se je kljub temu vseeno udeležila zgolj iz radovednosti. Kmalu za tem je prejela klic v katerem so ji sporočili, da je izbrana in da odhaja z njimi na Costa Rico.

“Oblivali so me različni občutki,strah,dvomi,veselje po potovanju… Velikokrat sem si premislila in skoraj odločila da ne odidem…a odšla sem…” - pravi Sarch.

V samem šovu je dvakrat dobila nalogo pripraviti koreografijo za ostale sostanovalce, v vlogi piratk in živih mrtvecev,ob glasbi trilerja Michaela Jacksona. Danes je Sarch prva ženska v Sloveniji, ki je zmagala v resničnostnem šovu.

Zmago in nagrado 50.000€ si je razdelila z sotekmovalcem Denijem Sebastianom Eferlom.

Po zmagi in krasni priložnosti se je Sarch odločila da se bolj profesionalno posveti glasbi, z mesecem marcem izide prvi singel v njeni samostojni glasbeni karieri.

 

Januarja 2013 smo s Sarch podpisali ekskluzivno pogodbo za zastopanje in založništvo.

Tako je ekipa INOVATIVA MMR poskrbela za naslednje stvari:

- produkcija singla (glasba, tekst, aranžma, mix ter mastering)
- izdelava spletne strani sarch.si
- skrb za socialna omrežja
- zastopanje

SPLETNA STRAN
FACEBOOK

 

 

  • Sarch

Comments are closed.