Sweetsology

sweetsology_you_3

Sweetsology – sladko nagruvan duet

RECEPT JE PREPROST: VZAMEŠ KVALITETNO RITEM SEKCIJO, IN JO UPORABIŠ ZA MOČAN TEMELJ NA KATEREM GRADIŠ “GOOD VIBE” Z MELODIČNIMI KITARAMI TER POSEBNIM VOKALOM, VSE SKUPAJ POSNAMEŠ. NATO VSE SKUPAJ “SPILIŠ” V MIXU, ZMASTERIRAŠ IN POŠLJEŠ NA RADIJSKE POSTAJE. NA KONCU NA DOLGO IN TEMELJITO RAMIŠLAŠ O TEM, KAKO BOŠ ZAPRAVIL TEŽKO PRIGARANI DENAR. VENDAR OBSTAJA “CATCH”, ZA VSAKO OD TEH STVARI IN POSTOPKOV MORAŠ BITI MOJSTER, KAJTI ČE BI BILO VSE TAKO PREPROSTO KOT ZVENI, BI BILI VSI SVETOVNO PRIZNANI GLASBENIKI. (SKLAR BROTHERS)

NA DOBRI POTI K TEMU STA GLASBENA USTVARJALCA, KI SE PREDSTAVLJATA POD IMENOM SWEETSOLOGY. MULTIINSTRUMENTALIST, PRODUCENT TER ZALOŽNIK BORUT ŠEMERL, ZAZNAMUJE NJUNE SKLADBE Z MELODIČNIMI KITARAMI IN UNIKATNIMI SOLO VLOŽKI, TER KAJA ŽIDANEK, VOKALISTKA IN UMETNICA NASPLOH. SKUPAJ IMATA ŽE VEČ KO DESETLETJE IZKUŠENJ, KATERE STA ZAČELA SKUPAJ NABIRATI V LETU 2010, KO JE KAJA ZAMENJALA TAKRATNO VOKALISTKO V SKUPINI ABSTRAKT. KASNEJE STA SE RODILA ŠE DVA DODATNA SINGLA S KATERIMI SE JE KAJA PREDSTAVILA TUDI ŠIRŠEMU OBČINSTVU. NAŽALOST PA SE TA ZGODBA NI DOLGO OBDRŽALA, SAJ JE SKUPINA ZARADI RAZLIČNIH INTERESOV PRENEHALA Z DELOVANJEM.

TAKO STA BORUT IN KAJA PRIČELA Z USTVARJANJEM NOVEGA MATERIALA, KATERI PA SE JE KAR DOSTI RAZLIKOVAL OD MATERIALA, KI SO GA USTVARJALI V SKUPINI ABSTRAKT. PO PARIH SKLADBAH STA ZAČUTILA, DA JE TO TO IN TAKO SE JE RODIL PROJEKT SWEETSOLOGY.

ŽANRSKO LAHKO NJUNO GLASBO UVRSTIMO V JAZZY NAGRUVANO SLADKO GLASBO. Z NAGRUVANO RITEM SEKCIJO, MELODIČNIMI KITARAMI JE KAJIN VOKAL PIKA NA I.

NAJBOLJ PA SE BOSTE O NJUNI GLASBI PREPRIČALI S TEM DA JI PRISLUHNETE.

Tako je ekipa INOVATIVA MMR poskrbela za naslednje stvari:

- produkcija singla (glasba, tekst, aranžma, mix ter mastering)
- izdelava spletne strani swetsology.com
- skrb za socialna omrežja
- zastopanje

www.sweetsology.com 

FACEBOOK

Comments are closed.